vanmeijgaard.reismee.nl

"Born to run"

'We gotta get out while we're young, cause tramps like us, baby we were born to run'

Of het nu indoctrinatie is vanuit mijn ouders kant, of omdat het gewoonweg een geweldig nummer is; bovenstaande quote heeft mij altijd ergens gegrepen. De keuze is dan ook niet opmerkelijk dat dit het motto wordt voor de komende 10,5 maand.

De wereld in, de wereld bezichtigen, andere culturen ervaren, niet wetende waar je iedere dag zal slapen, en niet wetende hoe je jezelf gaat verplaatsen. Zou mijn duim werken, of moeten we halsoverkop toch ergens een klein busstopje zoekenwanneer we geen cm opschuiven. Met andere woorden? Als een zwerver (maar wel 1-tje met een pinpas) de wereld over. De reis zal beginnen in Nieuw Zeeland en het eindpunt is de Malediven. Tussendoor bezoeken we de volgende landen: Australie, Indonesie, Maleisie, Singapore, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, China, Nepal en India...

Wat gaan we zien, ruiken, proeven, horen? Ik kan jullie nog niets vertellen want ik moet zelf ook eerst op zoek naar deze antwoorden. Maaaaaaaaaaar, wanneer ik deze gevonden heb, deel ik deze info graag met jullie mede via deze site.

Dus: meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze gebeurtenissen!

Dick alias Dieck & Geert alias Ghurt!

Bro Ben

Kuus, geweldig verhaal kerel..ben ergens wel vet jaloers :p
Ik ga ongetwijfeld genieten van je avonturen en verhalen, moet alleen nog ff een webcam kopen haha!
Anyway, ben trots op je kerel, en ga je natuurlijk ook missen.
Geniet ervan en maak de reis van je leven!
Danke bitte, bis bald :)

Liefs, xx Ben

mama

zo kerel, vandaag gaat het dan gebeuren, je reis en het grote avontuur,..

geniet ervan, we houden het hier thuis allemaal bij, en wensen je heel veel plezier ,!!

Alvast een goede reis en greetz aan geert

knuf,

mama

Ex globetrotter

Hee Dick!

Wat een reis ga je maken, ik ben inmiddels al weer een jaar terug en ben dan ook stikjaloers dat jij het allemaal nog mag meemaken en ik inmiddels in het hard werkende Nl ben gezogen. Ik wens je in ieder geval heel veel plezier en avondtuur toe!! We keep in contact!

Als je nog vragen hebt hoor ik het wel!

Enjoy THE fool wonders THE wiseman travells!

Pieter

mieke

zo.....de eerste nacht alleen zit er op! jij bungelt nu ergens boven Singapore, om morgen Nl tijd om 5 uur aan te komen in Oakland...pfff had je niet gewoon tienertoer drenthe kunnen doen ofzo!! haha geintje! geniet ervan lieverd! je hebt het verdiend!

mis je X

mieke

uhh Auckland

papa

Hi Dick, al jaren heb je ervan gedroomd, je hebt er hard voor gewerkt en nu ga je deze droom daadwerkelijk verwezenlijken. Geweldig! We zullen je missen, maar tegelijkertijd kijken we ook al weer uit naar al jouw berichten en het eerstvolgende weerzien (?). Ik wens je een fantastische tijd. "Follow your dream", xF

Joyce

Hey Dieck! Het was goed je weer te zien!!

Je had het over concertjes in Australia. In Mei komt The Dillinger Escape Plan naar Australie en Machine Head, Hatebreed en Bleeding Through touren ook samen in Maart. Je kunt meer informatie vinden door op deze link te klikken: http://www.soundwavetouring.com/

Groetjes!!!!!